Fazolačka s kysaným zelím a klobáskou

Fazole namočíme den dopředu. Vodu můžeme slít nebo vařit v této. Přidáme jen vegetu, sůl, pepř a vaříme do měka. Nakrájíme si na kostičky brambory a uvaříme zvlášť. Jakmile jsou fazole uvařené, tak k nim přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, worcestrovou omáčku, kečup,...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Fazolačka s kysaným zelím – tak ta musí být přímo luxusní !

    x
    xxkouckaxx

    zasytí i jako samostatné jídlo a přijde k chuti po celý rok – to je skvělý recept !

    k
    krockovapavla

    Tato fazolačka je opravdu moc výborné a dobré jídlo.

    h
    helenadon

    fazolovou polévku děláme dost často, ale bez zelí

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to jako zelňačka s přidáním fazolí – zajímavé !

    z
    Zuzana2403

    Luštěninové polévky jsou výborné, zdravé a zasytí. Kombinace se zelím vypadá zajímavě.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist