farmarova-kapsa-352x198.jpg

Farmářova kapsa se sýrem a šunkou

Plátky masa naklepeme, okořeníme, osolíme a poklademe plátky sýra, šunky a plátky meruněk. Přeložíme, sklepneme nebo spojíme párátky, poprášíme hladkou moukou a vložíme na rozehřátý tuk. Opečeme, podlijeme trochou vody a podusíme doměkka. Podáváme s vařenými nebo jinak upravenými brambory nebo dušenou rýží. Tipy:...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist