Falešný tatarák z brambor a s kečupem
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Uvařené a oloupané brambory nastrouháme najemno a přidáme nadrobno nasekanou cibuli, worcesterskou a sojovou omáčku a kečup. Promícháme a ochutíme solí a pepřem. Vložíme do chladu na 20 minut a pak podáváme s topinkou.
Falešný tatarák som niekedy robievala, ale teraz už nie.
tatarák – recept se mi líbí – zítra vyzkouším a snad bude chutnat
super receptík kedže teraz pravý tatarák nemožem.
Falešný tatarák – již jsem zkoušela, i když nejsem takový fanda přes tataráky, tento falešný je dobrý a nic se s ním nezkazí, chutnal i manželovi :-))
Falešný tatarák se mi líbí , na topince to může být dobrota !
Už jsem ho zkoušela a můžu doporučit je dobrý i bez masa.
Bohužel tatarák mi nechutná ať je v jakékoliv podobě, nejím:(
Tak takový falešný tatarák by mně asi nechutnal.