zelvi-polevka-352x198.jpg

Falešná želví polévka se zeleninou

Do hrnce dejte maso, kost, nasucho opečenou cibuli, česnek a pepř. Vše zalijte asi 1, 2 l studené vody, uveďte do varu, osolte a velmi zvolna vařte 1 hodinu. Vyndejte telecí maso, přidejte očištěnou zeleninu a vařte další hodinu. Vývar přeceďte přes husté...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist