FA Kids Sprchový gel & šampón MOŘSKÁ PANNA RECENZE

Ponořte se do FAntastického podvodního světa. Barevný svět a kouzelná vůně vás vezme do vaší vlastní pohádky a sprchování bude plné neskutečné zábavy. Složení s provitaminem B5 pomáhá jemně umýt vaši pokožku a zanechává jí jemný a uhlazený pocit.

Vlastnosti:

  • už žádné zacuchané vlasy ani slzy
  • s vitamínem B5
  • vůči pokožce pH neutrální
  • dermatologicky potvrzená snášenlivost s pokožkou.

Cena

39.00 Kč

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 9.4.2018 08:46 | petra-diesel

    Výborný sprchový gél s krásnou sladkou vôňou, ideálny pre detičky. Používala som ho ale aj ja a som spokojná. Krásne umyl vlasy aj telo, nevysušoval a nedráždil. Vlasy aj pokožka pekne voňala a vlasy sa jednoducho aj rozčesávali. Odporúčam a hodnotím na 5 hviezdičiek!

  • 27.3.2018 13:58 | stana1

    Šampón MOŘSKÁ PANNA . Je voňavý a citlivý k pokožce i k očím. Má i příznivou cenu. Pro děti jej mohu doporučit.

  • 16.1.2018 16:27 | bobina1

    FA Kids Sprchový gel & šampón MOŘSKÁ PANNA je vynikající na mytí vlásků malých dětí. Pěkně voní i pění, ale hlavně je citlivý k pokožce i očím.

  • 8.1.2018 01:10 | kvetinka3

    Koupila jsem ho dceři,, pokožku měla krásně hebouckou a vlásky hydratované,, použila jsem ho i jako pěnu do koupele,, vůně je jemná nedráždivá,,

  • 6.7.2017 11:45 | bobina1

    FA Kids Sprchový gel & šampón MOŘSKÁ PANNA je oblíbený u mých vnoučat. Pěkně voní i pění, ale hlavně je citlivý k pokožce i očím. Plus je, že se dá použít na mytí vlasů i celého těla.

  • 13.6.2017 21:56 | petra-diesel

    Vyskúšala som aj v ružovej aj modrej detskej variante a som spokojná. Páči sa mi vôňa, pripomína mi detstvo a bezstarostnosť. Fakt nádherne vonia, bohato sa pení a neštípe pokožku ani oči. Na vlasy som ho ale neskúšala, len na telo. Dávam 5 hviezdičiek!

  • 8.5.2017 15:44 | stendy

    Šampón MOŘSKÁ PANNA mají oblíbený naše vnoučata. Je citlivý a voňavý k pokožce i k očím. Má i příznivou cenu. Pro děti jej mohu doporučit.

  • 7.5.2017 20:26 | denisitta

    Sprchový gél 2 v 1 nie len pre naších najmenších. Krásne vonia, je k pokožke šetrný, v očiach naozaj neštípe. Výborná vecička!

  • 7.5.2017 17:47 | stana1

    Šampón MOŘSKÁ PANNA má ráda moje neteř, Je citlivý k pokožce hlavy a hlavně když se dostane do očí, tak nepálí. A taky se jí líbí, jak pěkně voní.

  • 22.4.2017 23:46 | jankac

    FA Kids Sprchový gel & šampón MOŘSKÁ PANNA RECENZE je určite dobre, že sa vyrábajú také prípravky, ktoré keď sa dostanú do očí deťúreniec, tak neštípu a mamičky si vydýchnu.

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist