FA Kids Sprchový gel & šampón MOŘSKÁ PANNA RECENZE

Ponořte se do FAntastického podvodního světa. Barevný svět a kouzelná vůně vás vezme do vaší vlastní pohádky a sprchování bude plné neskutečné zábavy. Složení s provitaminem B5 pomáhá jemně umýt vaši pokožku a zanechává jí jemný a uhlazený pocit.

Vlastnosti:

  • už žádné zacuchané vlasy ani slzy
  • s vitamínem B5
  • vůči pokožce pH neutrální
  • dermatologicky potvrzená snášenlivost s pokožkou.

Cena

39.00 Kč

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 25.9.2018 06:18 | bobina1

    FA Kids Sprchový gel & šampón MOŘSKÁ PANNA je oblíbený u mých vnoučat. Pěkně voní i pění, ale hlavně je citlivý k pokožce i očím. Plus je, že se dá použít na mytí vlasů i celého těla.

  • 3.9.2018 06:43 | stana1

    Šampón MOŘSKÁ PANNA . Je voňavý a citlivý k pokožce i k očím. Má i příznivou cenu. Pro děti jej mohu doporučit.

  • 28.8.2018 10:35 | patricia077

    FA Kids Sprchový gel & šampón MOŘSKÁ PANNA je naprosto super, oblíbený u mé dcery a u mne zas značka a cena :-).

  • 24.8.2018 17:37 | stana1

    Šampón MOŘSKÁ PANNA má ráda moje neteř, Je citlivý k pokožce hlavy a hlavně když se dostane do očí, tak nepálí. A taky se jí líbí, jak pěkně voní.

  • 9.4.2018 08:46 | petra-diesel

    Výborný sprchový gél s krásnou sladkou vôňou, ideálny pre detičky. Používala som ho ale aj ja a som spokojná. Krásne umyl vlasy aj telo, nevysušoval a nedráždil. Vlasy aj pokožka pekne voňala a vlasy sa jednoducho aj rozčesávali. Odporúčam a hodnotím na 5 hviezdičiek!

  • 27.3.2018 13:58 | stana1

    Šampón MOŘSKÁ PANNA . Je voňavý a citlivý k pokožce i k očím. Má i příznivou cenu. Pro děti jej mohu doporučit.

  • 16.1.2018 16:27 | bobina1

    FA Kids Sprchový gel & šampón MOŘSKÁ PANNA je vynikající na mytí vlásků malých dětí. Pěkně voní i pění, ale hlavně je citlivý k pokožce i očím.

  • 8.1.2018 01:10 | kvetinka3

    Koupila jsem ho dceři,, pokožku měla krásně hebouckou a vlásky hydratované,, použila jsem ho i jako pěnu do koupele,, vůně je jemná nedráždivá,,

  • 6.7.2017 11:45 | bobina1

    FA Kids Sprchový gel & šampón MOŘSKÁ PANNA je oblíbený u mých vnoučat. Pěkně voní i pění, ale hlavně je citlivý k pokožce i očím. Plus je, že se dá použít na mytí vlasů i celého těla.

  • 13.6.2017 21:56 | petra-diesel

    Vyskúšala som aj v ružovej aj modrej detskej variante a som spokojná. Páči sa mi vôňa, pripomína mi detstvo a bezstarostnosť. Fakt nádherne vonia, bohato sa pení a neštípe pokožku ani oči. Na vlasy som ho ale neskúšala, len na telo. Dávam 5 hviezdičiek!

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist