dzem.jpg

Džem z pomerančů s citróny

Pomeranče důkladně omyjeme v horké vodě. Kůru ze 2 pomerančů opatrně seřízneme a nakrájíme na malé kostičky. Zbylé pomeranče oloupeme, jednotlivé dílky zbavíme jemné průsvitné slupky a dužinu nakrájíme na menší kousky. Dužinu, kůru, citrónovou šťávu, vodu, skořici, vanilku a želírovací cukr dáme...

Diskuze

3 komentáře

    s
    stana1

    To bych nedělal. Tu chémii z kůry pomerančů bych nedostal ani kdybych je drhl velmi dlouho.

    j
    jankac

    Džem z pomarančov a citrónov by som asi doma nevarila. Kupovaný z obchodu mi nechutil.

    b
    bobina1

    Já jej ještě nechutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist