dzem_1.jpg

Džem z černého bezu

Z bobulek odstraníme stopky, propláchneme je pod studenou tekoucí vodou, okapané umeleme na masovém strojku nebo je můžeme rozmixovat. Osladíme cukrem, zalijeme vodou a dáme vařit na mírný zdroj tepla, vaříme do požadovaného zhoustnutí. Před koncem vaření džemu přidáme kyselinu...

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Džem z černého bezu dělávala moje babička.

    s
    sumka55

    já jsem dělala víno z černého bezu a bylo dobré

    s
    soffie

    nikdy jsem nedělala a může být dobrý…

    p
    patricia077

    Osobně mi z černého bezu nikdy nic nechutnalo, max. bezová šťáva.

    l
    lucik21

    Džem z černého bezu dělávám

    b
    Bobina1

    Džem z černého bezu jsem ještě nejedla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist