Džem z ananasového kompotu s rebarborou

Mladé stonky rebarbory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na 1 cm dlouhé špalíky. Bez vody je v hrnci zvolna zahříváme. Když pustí šťávu, zesílíme var a za stálého míchání vaříme, dokud za sebou vařečka nezanechá širokou stopu. Poté postupně přisypáváme cukr. Aranžmá jídla...

Diskuze

17 komentářů

    j
    jankac

    Džem z ananasového kompotu s rebarborou musí byť veľmi chutný.

    x
    xxkouckaxx

    Džem z ananasového kompotu s rebarborou – na palačinky bude skvělý !

    l
    lucik21

    rozhodně vyzkouším, taková kombinace může být dobrá

    m
    Mishka7

    Ananas a rebarboru mám moc ráda, ale dohromady ? No jo, asi to taky vyzkouším 😉

    p
    Peggy89

    ananas mám ráda tohle by mohlo být moc dobré

    h
    helenadon

    tento džem můře být velmi chutný a použitelný na všechno

    s
    svesticka1234

    zajímavý exotický recept na džem. díky za něj.

    r
    rejkova

    Jedla jsem jednou takovýto džem na návštěvě a byl opravdu zajímavý a dobrý. Ty ořechy tam ale nebyly.

    b
    Bobina1

    Myslela jsem, že se už Petol nevyrábí.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to fantasticky , ale budeme si muset počkat do příští sklizně

    l
    ladouch

    To musí být dobrota máme rádi ananas i rebarboru, ale teď už není, snad příští rok.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist