Džem z ananasového kompotu s rebarborou
Mladé stonky rebarbory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na 1 cm dlouhé špalíky. Bez vody je v hrnci zvolna zahříváme. Když pustí šťávu, zesílíme var a za stálého míchání vaříme, dokud za sebou vařečka nezanechá širokou stopu. Poté postupně přisypáváme cukr. Aranžmá jídla...
Džem z ananasového kompotu s rebarborou musí byť veľmi chutný.
Džem z ananasového kompotu s rebarborou – na palačinky bude skvělý !
rozhodně vyzkouším, taková kombinace může být dobrá
Ananas a rebarboru mám moc ráda, ale dohromady ? No jo, asi to taky vyzkouším 😉
ananas mám ráda tohle by mohlo být moc dobré
tento džem můře být velmi chutný a použitelný na všechno
zajímavý exotický recept na džem. díky za něj.
Jedla jsem jednou takovýto džem na návštěvě a byl opravdu zajímavý a dobrý. Ty ořechy tam ale nebyly.
Myslela jsem, že se už Petol nevyrábí.
vypadá to fantasticky , ale budeme si muset počkat do příští sklizně
To musí být dobrota máme rádi ananas i rebarboru, ale teď už není, snad příští rok.