dynova-polevka_1.jpg

Dýňová polévka z dýně hokaido

Dýni hokaido zbavíme slupky, jader a očistíme. Nakrájíme na kousky. Cibuli osmažíme do zlatova, přidáme dýni, koření a chvíli necháme opražit. Poté zalijeme vodou a dusíme doměkka. Po uvaření dýni rozmixujeme, přidáme smetanu a chvíli povaříme. Můžeme ozdobit opečeným chlebem nebo vysmaženou cibulkou.

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Polievku z hokaida máme veľmi radi. Dobrota.

    nova2

    Recept předávám kolegyni, která je odbornice na dýňové polévky.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Dýňovou polévku z dýně hokaido jsem nejedl a ani mne neláká.

    l
    lidka2

    Přiznám se, že dýňovou polévku jsem nikdy nejedla. Nelákají mě sladké polévky, ale možná bych měla vyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist