Dydy buchta s marmeládou
Nejprve utřeme máslo, cukr a žloutky do pěny. Poté smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme vyšlehanou pěnu ze žloutků, zalijeme vlažným mlékem. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Vymažeme si pekáč s vysokým okrajem a vysypeme ho strouhankou nebo kokosem. Vlijeme těsto a dáme...
líbí se mi to dopečení s bílkovým sněhem a marmeládou – mohl abych to zkusit
buchta je moc hezký název a podle receptu to bude i dobrota
Zajímavý název, proč dydy buchta? (:
Zajímavé,určitě by se to dalo vyzkoušet.Název receptu je dobrý.
myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí
hmm dobrý recept a musí být dobrý.Proč se jmenuje dydy???
vyzkoušíme, uvidíme :)) název je teda vtipný, nevěděla jsem, co si pod tím představit 😀
Dobrý den, zní to zajímavě jen se chci zeptat, jak dlouho se asi buchta peče, abycgh věděla kdy to je chvíli před upečením. Děkuji
zajímavá buchta, určitě je výborná
lámu si hlavu, z čeho asi vznikl ten legrační název buchty. Že by to byl výraz nějakého potomka? 😉
zaujímavý a na suroviny i postup jednoduchý recept, stojí za to vyskúšať
Tohle doma také děláme a říkáme tomu nevím proč mikulášský koláč, asi že je tam ten sníh.
také bych zkusila místo džemu ovoce, ale když nemáme tak s džemem bude také dobré
zajímavý recept, určitě ho vyzkouším, ale místo marmelády dám pokrájené jahody 🙂
Dydy buchta, asi bych vyzkoušela, jen se bojím, abych vystihla tu chvíli, kdy se má vyndat z trouby, aby mi nespadla nebo se nezdrcnula.
zase něco úplně jiného – ta bílková krusta nahoře může být dobrá
zase něco úplně jiného – ta bílková krusta nahoře může být dobrá