sojovove-nudle.jpg

Dušený zeleninový salát se sojovým masem

Cibuli nakrájenou na kostičky orestujeme na oleji, přidáme sójové maso, sůl, pepř, sójovou omáčku a polévkové koření. Přisypeme zeleninu, přilijeme trochu láku a dusíme asi 10 min. Po vydušení přidáme med, smícháme a podáváme. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

12 komentářů

    j
    jankac

    Sójové maso na zelenině s medem nemusím jesť.

    m
    martinnatr

    sojové maso jíme my s dcerou, manžel ne

    g
    glady

    Sóju vařívám vždy když přijede dcera – vegetariánka. Tento recept s medem ještě neznám – vyzkouším.

    s
    slavuska

    sójové maso mi bohužel vůbec nechutná, v žádné úpravě

    g
    glady

    Sojové maso dělám docela často. Moje dcera je totiž vegetarián. Ale musím říct, že chutná i ostatním. Na medu jsem ho ještě nezkoušela. Vyzkouším.

    d
    Daniela76

    Sójové maso na zelenině s medem by u nás nikdo nejedl.Muselo by to být s jiným druhem masa,aby se to u nás snědlo.

    k
    krockovapavla

    Doma děláváme sójové maso hodně často a to na různé způsoby.

    c
    catberry

    Když se sojové maso dobře ochutí, tak je to příjemná obměna běžného jídelníčku. A tento recept se mi líbí, někdy ho vyzkouším.

    l
    lidka2

    Sojové maso už dávno nedělám, protože i sebelépe ochucené to prostě není maso. Nechutná nám.

    l
    ladouch

    Sojové maso jsem dělala jen jednou a neuspěla jsem, nechutnalo nám.

    v
    viki11

    Toto maso není u všech příliš oblíbené. Ale když se dobře ochutí, je to výtečná změna.

    b
    Bobina1

    Sojové maso jsem nedělala už strašně dlouho.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist