Dušený zeleninový salát se sojovým masem
Cibuli nakrájenou na kostičky orestujeme na oleji, přidáme sójové maso, sůl, pepř, sójovou omáčku a polévkové koření. Přisypeme zeleninu, přilijeme trochu láku a dusíme asi 10 min. Po vydušení přidáme med, smícháme a podáváme. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
Sójové maso na zelenině s medem nemusím jesť.
sojové maso jíme my s dcerou, manžel ne
Sóju vařívám vždy když přijede dcera – vegetariánka. Tento recept s medem ještě neznám – vyzkouším.
sójové maso mi bohužel vůbec nechutná, v žádné úpravě
Sojové maso dělám docela často. Moje dcera je totiž vegetarián. Ale musím říct, že chutná i ostatním. Na medu jsem ho ještě nezkoušela. Vyzkouším.
Sójové maso na zelenině s medem by u nás nikdo nejedl.Muselo by to být s jiným druhem masa,aby se to u nás snědlo.
Doma děláváme sójové maso hodně často a to na různé způsoby.
Když se sojové maso dobře ochutí, tak je to příjemná obměna běžného jídelníčku. A tento recept se mi líbí, někdy ho vyzkouším.
Sojové maso už dávno nedělám, protože i sebelépe ochucené to prostě není maso. Nechutná nám.
Sojové maso jsem dělala jen jednou a neuspěla jsem, nechutnalo nám.
Toto maso není u všech příliš oblíbené. Ale když se dobře ochutí, je to výtečná změna.
Sojové maso jsem nedělala už strašně dlouho.