Dušený hrášek se solí
Na tuku zpěníme mouku, nasypeme zmrazený hrášek, mírně podlijeme a dusíme 10 minut. Dochutíme solí eventuelně pepřem. Doplníme vejcem nebo uzeninou. Anebo obojím.
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Na tuku zpěníme mouku, nasypeme zmrazený hrášek, mírně podlijeme a dusíme 10 minut. Dochutíme solí eventuelně pepřem. Doplníme vejcem nebo uzeninou. Anebo obojím.
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
Super rychlý obídek, který možná pěkně zahřeje naše bříška – krásně napsané !
taky je dobré trochu jej zahustit smetanou a moukou
Mám rád hodně zeleninu a tohle obzvlášť.
Dušený hrášek občas dělávám podobně.
Letos se urodilo hodně hrášku, zrovna jsem přemýšlela, jak s ním naložit. Vyzkoušíme
je dobrý ale nadýmá moc ale vařím ho ráda i ráda jím s bramborami