Dušený hrášek se solí

Na tuku zpěníme mouku, nasypeme zmrazený hrášek, mírně podlijeme a dusíme 10 minut. Dochutíme solí eventuelně pepřem. Doplníme vejcem nebo uzeninou. Anebo obojím.

Diskuze

13 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    Super rychlý obídek, který možná pěkně zahřeje naše bříška – krásně napsané !

    x
    xxkouckaxx

    taky je dobré trochu jej zahustit smetanou a moukou

    k
    krockovapavla

    Mám rád hodně zeleninu a tohle obzvlášť.

    j
    josef7777

    Dušený hrášek občas dělávám podobně.

    z
    Zuzana2403

    Letos se urodilo hodně hrášku, zrovna jsem přemýšlela, jak s ním naložit. Vyzkoušíme

    b
    brontik

    je dobrý ale nadýmá moc ale vařím ho ráda i ráda jím s bramborami

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist