candat-352x198.jpg

Dušený candát s koprovou majonézou

Candáta podélně rozpůlíme, nakrájíme na řezy, osolíme a opepříme, nad parou udusíme a necháme zchladnout. V misce rozmícháme jogurt, majonézu a kysanou smetanu, přichytíme solí, trochou cukru a přidáme najemno nakrájený kopr. Jednotlivé řezy klademe na talíř, přelijeme studenou koprovou omáčkou a můžeme dozdobit plátkem...

Diskuze

3 komentáře

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Dušený candát s koprovou majonézou – dobrý nápad.

    j
    jankac

    Výborný nápad s kôprovou majonézou.

    a
    aknela11

    o víkendu jsme měli k obědu. Candát se rozsýpal, Moc nám chutnalo

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist