candat.jpg

Dušený candát s koprovou majonézou

Candáta podélně rozpůlíme, nakrájíme na řezy, osolíme a opepříme, nad parou udusíme a necháme zchladnout. V misce rozmícháme jogurt, majonézu a kysanou smetanu, přichytíme solí, trochou cukru a přidáme najemno nakrájený kopr. Jednotlivé řezy klademe na talíř, přelijeme studenou koprovou omáčkou a můžeme dozdobit plátkem...

Diskuze

3 komentáře

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Dušený candát s koprovou majonézou – dobrý nápad.

    j
    jankac

    Výborný nápad s kôprovou majonézou.

    a
    aknela11

    o víkendu jsme měli k obědu. Candát se rozsýpal, Moc nám chutnalo

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist