dusene-ovoce-s-omackou-z-bile-cokolady-352x198.jpg

Dušené ovoce s omáčkou z bílé čokolády

Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a odstavte. Meruňky (broskve) omyjte, vypeckujte a nakrájejte na osminky. Jablečnou šťávu nalijte do kastrůlku, uveďte do varu, přidejte cukr a ovoce a asi 3 minuty při nízké teplotě poduste. Do rozpuštěné čokolády všlehejte zakysanou smetanu, až je omáčka...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Vypadá to veľmi lákavo.

    s
    Stanislav Brázdil

    dávám přednost čerstvému ovoci

    nova2

    Hezky naservírováno, ale já raději ovoce čerstvé.

    s
    sumka55

    vypadá to v těch lasturkách moc pěkně a určitě je to moc dobré

    l
    ladouch

    To bych si určitě pochutnala, pokud by tam bylo i trocha alkoholu super.

    b
    bobina1

    Dušené ovoce s omáčkou z bílé čokolády je jistě dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist