dusene-ovoce-s-omackou-z-bile-cokolady-352x198.jpg

Dušené ovoce s omáčkou z bílé čokolády

Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a odstavte. Meruňky (broskve) omyjte, vypeckujte a nakrájejte na osminky. Jablečnou šťávu nalijte do kastrůlku, uveďte do varu, přidejte cukr a ovoce a asi 3 minuty při nízké teplotě poduste. Do rozpuštěné čokolády všlehejte zakysanou smetanu, až je omáčka...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Vypadá to veľmi lákavo.

    s
    Stanislav Brázdil

    dávám přednost čerstvému ovoci

    n
    nova2

    Hezky naservírováno, ale já raději ovoce čerstvé.

    s
    sumka55

    vypadá to v těch lasturkách moc pěkně a určitě je to moc dobré

    l
    ladouch

    To bych si určitě pochutnala, pokud by tam bylo i trocha alkoholu super.

    b
    bobina1

    Dušené ovoce s omáčkou z bílé čokolády je jistě dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist