dusene-ovoce-s-omackou-352x198.jpg

Dušené ovoce s omáčkou z bílé čokolády

Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a odstavte. Meruňky (broskve) omyjte, vypeckujte a nakrájejte na osminky. Jablečnou šťávu nalijte do kastrůlku, uveďte do varu, přidejte cukr a ovoce a asi 3 minuty při nízké teplotě poduste. Do rozpuštěné čokolády všlehejte zakysanou smetanu, až je omáčka...

Diskuze

2 komentáře

    b
    bobina1

    Dušené ovoce s omáčkou z bílé čokolády – docela se mi sbíhají sliny.

    s
    stana1

    Dušené ovoce s omáčkou z bílé čokolády vypadá pěkně a bude i jistě dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist