Dušené drůbeží maso s květákem po arabsku
Květák rozebereme ne růžičky, asi 5 minut krátce povaříme v osolené vroucí vodě a dáme oschnout. Pak jej opečeme na oleji dorůžova. Na stejné pánvi osmahneme na kostky nakrájené maso, přidáme nasekanou cibuli a česnek a opečeme dozlatova. Okořeníme, osolíme a zalijeme vodou. Pod...
Moje nejoblíbenější jídlo – květák na všechny způsoby.
Dušené drůbeží maso s květákem po arabsku – na tohle se chystám !
Dušené drůbeží maso s květákem po arabsku – to vypadá zajímavě !
Z květáčku bych udělala jídlo jiný den a z drubežího taky.
tak tohle vypadá opravdu lákavě – baví mně ta skořice
Toto drůbeží masíčko je vynikající.
můžeme zkusit tyhle variace jídla květák mám ráda a s kuřetem to může být dobré
ta skořice zní zajímavě teda, nikdy jsem ji do slaného jídla nebo k masu nepřidávala, ale zkusit to můžu:)