dusena-zelenina.jpg

Dušená zelenina v bešamelu

Kapustičky zbavíme tvrdých košťálu a vrchních listů, jsou-li velké, přepůlíme je. Kedlubnu a mrkev nakrájíme na hranolky, všechnu zeleninu kromě hrášku a kedlubny povaříme 10 minut v osolené vodě. Pak přidáme kedlubnu a vaříme dalších 10 minut. Uvařenou zeleninu vyklopíme do sítka a vodu z ní...

Diskuze

5 komentářů

    Stanislava Nováková

    Dušená zelenina v bešamelu je mňamka, jen se obávám jestli uvedené suroviny nejsou nadýmavé.

    j
    jankac

    Dušená zelenina v bešamelu vypadá chutne.

    l
    lucik21

    Dušená zelenina v bešamelu mě láká, určitě vyzkouším

    s
    Stendy

    Dušená zelenina v bešamelu a ještě maso do toho a už dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist