dusena-zelenina-352x198.jpg

Dušená zelenina v bešamelu

Kapustičky zbavíme tvrdých košťálu a vrchních listů, jsou-li velké, přepůlíme je. Kedlubnu a mrkev nakrájíme na hranolky, všechnu zeleninu kromě hrášku a kedlubny povaříme 10 minut v osolené vodě. Pak přidáme kedlubnu a vaříme dalších 10 minut. Uvařenou zeleninu vyklopíme do sítka a vodu z ní...

Diskuze

5 komentářů

    n
    Stanislava Nováková

    Dušená zelenina v bešamelu je mňamka, jen se obávám jestli uvedené suroviny nejsou nadýmavé.

    j
    jankac

    Dušená zelenina v bešamelu vypadá chutne.

    l
    lucik21

    Dušená zelenina v bešamelu mě láká, určitě vyzkouším

    s
    Stendy

    Dušená zelenina v bešamelu a ještě maso do toho a už dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist