Dušená vepřová plec se žampiony

Vepřovou plec nakrájíme na kostky. Do hrnce nalijeme cca 1dl olivového oleje a po rozpálení vložíme najemno nakrájené cibule a opečeme dozlatova. Na kostky nakrájené vepřové maso vložíme do hrnce na opečenou cibuli a zprudka necháme maso zatáhnout. Jakmile se maso zatáhne, tak...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Dušená vepřová plec se žampiony – tak tohle bych si dala !

    a
    adka123

    na hubach mam velmi rada,takze urcite vyskusam

    h
    helenadon

    jídlo na žampionech lez dělat celoročn, jelikož žampiony jsou szále v obchodní síti

    l
    ladouch

    Velmi dobrá kombinace, klasika, která vždycky zachutná.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle bude velikánská dobrota – houby jsou super přísada

    z
    Zuzana2403

    Dušená vepřová plec se žampiony je zajímavé, že se houbičky dělají zvlášť. Vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist