raj-ata-s-mozzarellou.jpg

Dušená rajčata

Na pánvi rozpusťte trochu másla (nebo rozehřejte olej) a dno pánvičky rovnoměrně poklaďte plátky rajčat. Posypte kořením na ryby a nechte dusit doměkka. Mezitím nakrájejte sýr mozarella na plátky. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Až jsou rajčata měkká, odstavte pánvičku...

Diskuze

23 komentářů

    j
    jankac

    Teplá rajčata s mozzarellou je veľká dobrota.

    d
    dasena

    Naaranžované to vypadá výborně, ale u nás teplá rajčata nikdo nejí, takže to vařit nebudu

    m
    martinnatr

    to bude určitě dobré, super nápad

    Viky17

    Teplá rajčata s mozzarellou – už je mám připravené na zítřek do práce na svačinku, těším se, mňamka 🙂

    s
    slavuska

    znám to jen studené, ale teplé to může být taky dbré

    g
    glady

    Vypadá to zajímavě. Určitě tento recept vyzkouším.

    g
    gambis

    Jéé, tak to jsem ještě nezkoušela. Rajčata a mozarela je klasika, ale takhle jsem ještě nezkoušela.

    d
    Daniela76

    Teplá rajčata s mozzarellou jsou vynikající,moc nám to doma chutná.

    l
    lidka2

    si někdy dělám jako hlavní jídlo, ale nedávám koření na ryby, ale česnekové koření

    r
    ryckyi

    tohle si dneska dam k veceri az na to ze to bude studeny a dam tam este salat,olivovy olej!:) a naky syr nejspis mozzarelu!:) uz se na to tesim,tetka budu muset jit koupit tu mozzarelu.

    r
    ryckyi

    Tepla?:/ já radči studena ale nikoho neodsuzuju jestli mu ti chotna urcite to jednoho dne zkusi udelat teply napriklad s rozteklym parmazanem nebo mozzarelou!:) mnamka ale musi to bejt urcite dobre!:))

    a
    ardnaxelaaa

    něco takového dělám občas ve studené verzi, ale teplá určitě stojí za pokus:-)

    n
    Nomi

    Taková rychlá svačinka. Super! 🙂

    x
    xxkouckaxx

    Teplá rajčata s mozzarellou – tohle musím rozhodně vyzkoušet !

    a
    aknela11

    rajčata s mozzarellou – chutná mi, ale spíš se studenými rajčaty

    r
    Romana30

    Tenhle recept miluji, poprvé jsem ho jedla v Itálii ve Scaley a pravidělně si na něm pochutnávám i doma, ale za tepla připravený mě nikdy nenapadl, tak to vyzkouším alespoň nyní, na konci léta 🙂

    l
    ladouch

    Nemám ráda koření na ryby, ale dám tam jiné a možná si pochutnáme.

    k
    krockovapavla

    Já mám tohle jídlo raději za studena než v teplém provedení:)

    l
    lucik21

    tuto kombinaci mám moc ráda, zatepla jsem ji ještě nejedla

    b
    Bobina1

    nevím zda by mně to chutnalo. Musím vyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist