Dušená pikantná ryba

Dno nádoby vyložíme slaninou, pokrájanou feferónkou, cesnakom, feferónkou, rascou 2 malé lyžičky, poprášime paprikou, korením, posypeme tymiánom.  Rybu osolíme, uložíme na pripravenú zmes, posypeme lyžicou vegety, cesnakom, rascou, korením, mletou paprikou, pokvapkáme olejom, podlejeme vodou a dusíme v rúre asi 20...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    mořské ryby miluji a vítám každý nový recept na jejich přípravu !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist