Dušená pikantná ryba

Suroviny

ryba
slanina
feferonka
2-3 ks
česnek
2-3 stroužky
vegeta
černé koření
sůl
tymián
rasca
olej
voda
paprika

Postup přípravy:

Dno nádoby vyložíme slaninou, pokrájanou feferónkou, cesnakom, feferónkou, rascou 2 malé lyžičky, poprášime paprikou, korením, posypeme tymiánom. 

Rybu osolíme, uložíme na pripravenú zmes, posypeme lyžicou vegety, cesnakom, rascou, korením, mletou paprikou, pokvapkáme olejom, podlejeme vodou a dusíme v rúre asi
20 minút, odkryjeme a necháme ešte 10 min. zapiecť.
Musíme mať šťavu.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2011 11:10| autor: Melon

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist