Dušená pikantná ryba

Suroviny

ryba
slanina
feferonka
2-3 ks
česnek
2-3 stroužky
vegeta
černé koření
sůl
tymián
rasca
olej
voda
paprika

Postup přípravy:

Dno nádoby vyložíme slaninou, pokrájanou feferónkou, cesnakom, feferónkou, rascou 2 malé lyžičky, poprášime paprikou, korením, posypeme tymiánom. 

Rybu osolíme, uložíme na pripravenú zmes, posypeme lyžicou vegety, cesnakom, rascou, korením, mletou paprikou, pokvapkáme olejom, podlejeme vodou a dusíme v rúre asi
20 minút, odkryjeme a necháme ešte 10 min. zapiecť.
Musíme mať šťavu.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2011 11:10| autor: Melon

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist