Dušená kuřecí prsa na víně se žampiony
Na velké pánvi rozpalte olivový olej a opečte na něm na kostičky nakrájená kuřecí prsa. Když má maso zlatou barvu, přidejte bílé víno, sůl a pepř a nechte podusit ještě asi 10 minut. Na jiné pánvi rozpalte lžíci oleje a zpěňte na něm...
Fajn, jen bez vína.
kuřecí masko je moc dobré skoro vždycky – možná vyzkouším !
kuře máme moc rádi na všechny způsoby zkusím to
Sametově smetanové kuře – tak tomu říkám velká dobrota !
smetanové kuře – v neděli bude k obědu tak snad se mi povede
Určitě zkusím, ale bez parmezánu, ten nesnášíme.
Sametově smetanové kuře – další super receptík na mňamku z kuřete, ráda vyzkouším, lákavé :-))))))))) a určitě moc dobré
Tohle kuřátko je doopravdy moc moc dobré a výborně smetanové:)
zajímavé určitě stojí za to vyzkoušet
Tato obměna našeho oblíbeného kuřete na smetaně je lákavá, zkusím