dusena-kureci-prsa-na-vine-se-zampiony.jpg

Dušená kuřecí prsa na víně se žampiony

Na velké pánvi rozpalte olivový olej a opečte na něm na kostičky nakrájená kuřecí prsa. Když má maso zlatou barvu, přidejte bílé víno, sůl a pepř a nechte podusit ještě asi 10 minut. Na jiné pánvi rozpalte lžíci oleje a zpěňte na něm...

Diskuze

15 komentářů

    j
    jenetka

    Fajn, jen bez vína.

    x
    xxkouckaxx

    kuřecí masko je moc dobré skoro vždycky – možná vyzkouším !

    p
    Peggy89

    kuře máme moc rádi na všechny způsoby zkusím to

    x
    xxkouckaxx

    Sametově smetanové kuře – tak tomu říkám velká dobrota !

    a
    aknela11

    smetanové kuře – v neděli bude k obědu tak snad se mi povede

    l
    ladouch

    Určitě zkusím, ale bez parmezánu, ten nesnášíme.

    Viky17

    Sametově smetanové kuře – další super receptík na mňamku z kuřete, ráda vyzkouším, lákavé :-))))))))) a určitě moc dobré

    k
    krockovapavla

    Tohle kuřátko je doopravdy moc moc dobré a výborně smetanové:)

    l
    lucik21

    zajímavé určitě stojí za to vyzkoušet

    o
    ostrowid

    Tato obměna našeho oblíbeného kuřete na smetaně je lákavá, zkusím

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist