Dušená krůta na víně se slaninou a zeleninou

Maso osolíme opepříme a protkneme slaninou. Na másle a oleji zpěníme cibuli a přidáme porce krůty. Osmažíme po všech stranách, podlijeme vínem a spolu s petrželkou dusíme do měkka. Podáváme s rýží, bramborovou kaší, pečivem… Dobrou chuť!

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Dušená krůta na víně se slaninou a zeleninou môže byť dobrá.

    x
    xxkouckaxx

    Dušená krůta na víně – krůtu my rádi , ale to víno raději vynechám !

    l
    lucik21

    krůta a víno je dobrá kombinace, můžu doporučit

    k
    krockovapavla

    Krůta na víně je velmi dobrá a delikátní.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to dobře , ale já mám s vařením s vínem špatné zkušenosti !

    x
    xxmilixx

    líbí se mi to prošpikování masa slaninou – nebude to suché !

    a
    aknela11

    krůta na víně – velmi mne recept zaujal – vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist