dusena-jatra.jpg

Dušená játra

Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte česnek, nakrájená játra a restujte 5 minut. Játra zalijte vínem a odkryté duste, až se víno ze 3/4 zredukuje a játra jsou měkká. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

10 komentářů

    m
    martinnatr

    kuřecí játra jsou výborná, tohle vyzkouším

    g
    glady

    Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.

    d
    Daniela76

    Dělávám doma jak kuřecí tak vepřová játra.Jen tam nedávám víno.

    b
    brontik

    dobrý nápad včera jsem je uvařila a máme je na dnešek

    l
    lidka2

    Játra jsem nemusela ani jako holka, dřív jsem je dělala na nudličky s kari, ale u nás doma je nikdo nevyhledává, tak jsem je z kuchyně vypustila.

    l
    ladouch

    Nerada dávám do jídla víno, připadá mě to pak kyselé.

    a
    aknela11

    dušená játra. Velmi skvělý receptík – moc chutné a rychlé jídlo

    k
    krockovapavla

    Mám moc ráda játra, i když celkově vnitřnosti moc nejím, ale tento recept je mňamka.

    b
    Bobina1

    Dělávám vepřová játra, ale kuřecí jsem ještě nedělala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist