Drůbeží játra s jablky a kořením

Suroviny

drůbeží játra se srdíčky
600 g
cibule
1 ks
nakyslé jablko
3 ks
máslo
20 g
kari koření
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Játra se srdíčky pečlivě očistíme a opereme. Okapané překrájíme na kousky. Jablka nastrouháme nebo nakrájíme na tenounké plátky. Zpěníme cibuli, přidáme játra se srdíčky a zprudka opečeme. Přidáme jablka, kari koření a pod pokličkou krátce podusíme. Na závěr dochutíme solí. Podáváme s rýží.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.1.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist