Drůbeží játra s jablky a kořením

Suroviny

drůbeží játra se srdíčky

600 g

cibule

1 ks

nakyslé jablko

3 ks

máslo

20 g

kari koření

dle chuti

citrónová šťáva

dle chuti

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Játra se srdíčky pečlivě očistíme a opereme. Okapané překrájíme na kousky. Jablka nastrouháme nebo nakrájíme na tenounké plátky. Zpěníme cibuli, přidáme játra se srdíčky a zprudka opečeme. Přidáme jablka, kari koření a pod pokličkou krátce podusíme. Na závěr dochutíme solí. Podáváme s rýží.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.1.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist