drubezi-kremova-polevka-352x198.jpg

Drůbeží krémová polévka

Maso dobře očistěte a omyjte a vložte do studené osolené vody se zrnky pepře. Přiveďte k varu a při mírné teplotě vařte asi hodinu. Maso vyndejte, zbavte kůží a kostí a dejte stranou. Vývar přeceďte. Zeleninu očistěte a nakrájejte na malé kousky. Z másla a mouky připravte hladkou jíšku,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist