profimedia-0102181832-352x198.jpg

Drůbeží játra na žampionech

Játra odblaňte a pokrájejte. Cibuli oloupejte a nadrobno nasekejte. Anglickou slaninu nakrájejte na proužky a nechte ji v kastrůlku krátce opéct. Žampiony oloupejte a nakrájejte na plátky. Na rozpáleném oleji osmahněte cibuli a přidejte játra. Prudce je opékejte za všech stran asi 2 minuty. Potom...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist