Dort Raffaelo

Na těsto: 5 vajec, 150 g práškového cukru, prášek do pečiva, 100 g mouky, 1/2 dl vody Na krém: 3 šlehačky, 2 bílé čokolády (cca 100 g), 200 g kokosu Vyšleháme cukr se žloutky, přidáme vodu, mouku smícháme s práškem...

Diskuze

14 komentářů

    Ema

    Asi je to hloupá otázka ale jaká má být ta mouka je to jedno?

    l
    lidka2

    Tenhle dort je sice náročnější na čas, ale určitě by mi chutnal.

    x
    xxkouckaxx

    je nejlepší, když se nechá odstát minimálně 1 den – nevím jestli se to u nás podaří !

    m
    MaRkHeTkA

    tohle bych ráda ochutnala , ale netroufám si na přípravu. No nejspíš to skusím bud se to povede a nebo ne. Už ted mám na to chuť..=o)

    x
    xxkouckaxx

    když se nechá odstát minimálně 1 den – no nevím jestli by u nás vydržel

    x
    xxkouckaxx

    tohle bych ráda ochutnala , ale netroufám si na přípravu

    k
    krockovapavla

    Je to výborný dort, opravdu vám ho všem doporučuji.

    z
    zdenkar

    Vypadá to nádherně, určitě ho vyzkouším,už teď na něho mám chuť.

    x
    xxkouckaxx

    tak teď tu skoro slintám na klávesnici – to musí být dobrota !!!!

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist