Domažlický koláč s povidly, mákem a tvarohem

Povidla: švestková povidla ochutíme rumem a skořicí, můžeme přisladit Mák: 100 g máku, 1 lžíce medu, 2 lžíce cukru, 1 vanilkový cukr – mák svaříme s mlékem, medem a cukrem Tvaroh: 3 tvarohy (1 z papíru tužší, 2 z kelímku), 2 vejce, 100 g...

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Bydlíme kousek od Domažlic – my sice ne , ale koláč bych si dala !

    x
    xxkouckaxx

    Bydlíme kousek od Domažlic – my sice ne , ale koláč bych si dala !

    k
    krockovapavla

    Tento koláč mě moc nezaujal, ani mi nechutná.

    x
    xxkouckaxx

    no já su z jihu Moravy a ten váš domažlák bych ráda okoštovala – až bude dajte vědět a dovezu k němu vínko a slivku

    b
    Bobina1

    Moje maminka dělá. nahoru dává ještě rozinky a mandle.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist