Domažlický koláč s povidly, mákem a tvarohem
Povidla: švestková povidla ochutíme rumem a skořicí, můžeme přisladit Mák: 100 g máku, 1 lžíce medu, 2 lžíce cukru, 1 vanilkový cukr – mák svaříme s mlékem, medem a cukrem Tvaroh: 3 tvarohy (1 z papíru tužší, 2 z kelímku), 2 vejce, 100 g...
Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.
Bydlíme kousek od Domažlic – my sice ne , ale koláč bych si dala !
Bydlíme kousek od Domažlic – my sice ne , ale koláč bych si dala !
Tento koláč mě moc nezaujal, ani mi nechutná.
no já su z jihu Moravy a ten váš domažlák bych ráda okoštovala – až bude dajte vědět a dovezu k němu vínko a slivku
Moje maminka dělá. nahoru dává ještě rozinky a mandle.