veprova-tlacenka.jpg

Domácí vepřová tlačenka

Očištěnou vepřovou hlavu omyjeme a vaříme v osolené vodě. Přidáme také omyté kůže a nožičky. Když je maso měkké, vyjmeme ho, obereme a kosti dáme zpět do hrnce k nožičkám ještě dále vařit, aby polévka lépe rosolovala. Přidáme kořenovou zeleninu, koření a dovaříme. Vaříme poměrně dlouho tak, aby...

Diskuze

4 komentáře

    b
    bobina1

    Domácí je výborná.

    s
    stana1

    Domácí je domácí.

    j
    jankac

    Tlačenka by sa mi nechcelo doma pripravovať.

    b
    bobina1

    Je pravda, že už jsme trochu pohodlnější než byli naši rodiče.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist