Domácí vaječňák ze salka

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Do mísy dáme žloutky a moučkový cukr a šleháme do pěny. Když je pěna hotová, postupně do ní přiléváme obě mléka a stále pomalu šlecháme. Nakonec přilijeme 250 ml rumu. Hotový vaječný koňak nalijeme do...

Diskuze

10 komentářů

    m
    Mishka7

    Není nad domáci koňak 🙂 Tohle nám vždycky dělávala babička, samozřejmě bez toho rumu 🙂 Je to mňam 😉

    a
    aknela11

    koňka se u nás bohužel odležet nestačí – vždy ho hned vypijem

    z
    Zuzana2403

    To je dobré napsat, že je dobré vaječňák udělat v říjnu, aby se dobře uležel a recept zveřejnit v prosinci.

    b
    brontik

    taky si ho jednou za rok uděláme potom sedíme u televize a popíjíme

    g
    gambis

    Zrovna teď jsem hledala nějaký recept na tuto dobrotu. Určitě zkusím.

    b
    Bobina1

    Tak nevím, jestli by nám od října do vánoc vydržel v lednici.

    x
    xxkouckaxx

    doma dělaný vaječňák je velká pochoutka , dělávám i bez alkoholu pro děti

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist