Domácí utopenci s feferonkou
Svaříme vodu s octem, vsypeme celý (nikdy nedělit na několik nálevů!) obsah 100 g balíčku Deka, povaříme asi 4 minuty a necháme chladnout. Špekáčky sloupneme, rozkrojíme napůl, ale nedokrojíme (můžeme nechat i vcelku) a do hrnce či sklenice je vkládáme do vrstev rozevřeným řezem...
U nás máme utopence rádi, dávám do nich trochu kysaného zelí.
Domácí utopenci sú dobrou pochúťkou.
Utopence máme rádi,dělám je dost často a vždy rychle zmizí.
Utopence milujeme, díky za recept, určitě udělám.
domácí utopenci budou jistě dobří, vyzkouším je
My máme utopence moc rádi, já bych je mohla v létě, v zimě…
tenhle recept se bude hodit, zapíšu si ho
Utopence uvítejí zejména muži. Také je moc nemusím. Sto lidí, sto chutí.
Nechci autorku tohoto receptu urazit, ale utopence nemám ráda.