utopenci_1.jpg

Domácí utopenci s feferonkou

Svaříme vodu s octem, vsypeme celý (nikdy nedělit na několik nálevů!) obsah 100 g balíčku Deka, povaříme asi 4 minuty a necháme chladnout. Špekáčky sloupneme, rozkrojíme napůl, ale nedokrojíme (můžeme nechat i vcelku) a do hrnce či sklenice je vkládáme do vrstev rozevřeným řezem...

Diskuze

11 komentářů

    z
    Zuzana2403

    U nás máme utopence rádi, dávám do nich trochu kysaného zelí.

    j
    jankac

    Domácí utopenci sú dobrou pochúťkou.

    p
    pavlinf

    Utopence máme rádi,dělám je dost často a vždy rychle zmizí.

    l
    ladouch

    Utopence milujeme, díky za recept, určitě udělám.

    l
    lucik21

    domácí utopenci budou jistě dobří, vyzkouším je

    l
    lidka2

    My máme utopence moc rádi, já bych je mohla v létě, v zimě…

    m
    martinnatr

    tenhle recept se bude hodit, zapíšu si ho

    v
    viki11

    Utopence uvítejí zejména muži. Také je moc nemusím. Sto lidí, sto chutí.

    b
    Bobina1

    Nechci autorku tohoto receptu urazit, ale utopence nemám ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist