taveny-syr.jpg

Domácí tavený sýr s pažitkou

Tvaroh dobře rozmícháme se sodou. V kastrolu rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce a to je vše. Tvaroh během 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít původní tvarohovou chuť. Stane se z něj opravdu tavený mazací sýr. Foto zdroj:...

Diskuze

3 komentáře

    l
    ladouch

    Vypadá to jednoduše, určitě do vyzkouším.

    j
    jankac

    Recept na domáci tavený syr ma zaujal – vyskúšam.

    s
    Stanislav Brázdil

    Domácí tavený sýr s pažitkou – to jsem nevěděl, že se tak dá doma udělat tavený sýr.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist