slane-precliky.jpg

Domácí slané preclíky

Ve vodě rozpustíme droždí a cukr. Přidáme mléko, máslo, sůl, polohrubou mouku a uhněteme na tužší těsto. Necháme kynout asi 30 minut. Pak na válu vyválíme tenký váleček, který nakrájíme na 16 menších dílků. Z nich tvoříme tenké válečky a spojíme je v preclíky...

Diskuze

3 komentáře

    l
    lucik21

    Slané preclíky jsem ještě nezkoušela

    g
    glady

    slané preclíky dělávám….super jako chuťovka k vínečku….

    s
    stana1

    Slané preclíky ty už jsem opravdu dlouho neměl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist