sirup-z-jahod.jpg

Domácí sirup z jahod

Oprané a očištěné jahody rozmačkáme ve velké sklenici, prosypeme cukrem a necháme několik dní vyluhovat, občas je promícháme. Vyluhované jahody (pokud zkvasí nevadí) přefiltrujeme přes plátno. Získanou šťávu odvážíme, přidáme cukr ve výše uvedeném poměru a kyselinu citrónovou. Rychle zahřejeme na teplotu...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Domácí sirup z jahod už nerobievam.

    g
    glady

    vypadá super, tak jsem dělávala

    b
    Bobina1

    Dělala jsem sirup z malin. Taky dobrý.

    l
    lucik21

    Domácí sirup z jahod je jistě vynikající

    b
    Bobina1

    Domácí sirup z jahod – už jahody nemáme.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist