Domácí rýžová zmrzlina

Rýži uvaříme v mléce a rozmixujeme. Postupně k rýži přidáme mléko, cukr a bílky, napolo ušlehané na sníh. Vše vložíme do kotlíku a ve vodní lázni zahříváme až k bodu varu (nevaříme). Stáhneme z ohně a přecedíme přes nekovové sítko nejlépe do kameninové nádoby, zde necháme hmotu...

Diskuze

6 komentářů

    m
    martinnatr

    to by mě nenapadlo, zajímavý recept

    k
    krockovapavla

    Tohle chutná překvapivě taky velmi dobře.

    x
    xxkouckaxx

    hm , tak to je hodně zajímavý recept – zmrzlinu z rýže jsem ještě nejedla

    a
    aknela11

    zajímavý receptík. Vyzkoušíme – uvidíme

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist