domaci-pribinak.jpg

Domácí pribiňák s tvarohem a vanilkou

V míse vyšleháme do tuha všechny přísady, až se spojí v hladký krém. Kdo chce, může přidat kakao. Podáváme po vychlazení.

Diskuze

6 komentářů

    s
    Simon

    Domácí Pribiňáček je skvělý, určitě je zdravější než ten kupovaný

    l
    ladouch

    Recept neznám, ale ráda ho zkusím.

    l
    lucik21

    Domácí pribiňák je moc dobrý

    p
    patricia077

    Já domácí pribiňák dělám, akorát místo šlehačky dávám vanilkový pudink..

    b
    Bobina1

    Jednoduchý a rychlý a samozřejmě dobrý.

    b
    Bobina1

    Domácí pribiňák – tak ten vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist