domaci-pribinak-352x198.jpg

Domácí pribiňák s tvarohem a vanilkou

V míse vyšleháme do tuha všechny přísady, až se spojí v hladký krém. Kdo chce, může přidat kakao. Podáváme po vychlazení.

Diskuze

6 komentářů

    s
    Simon

    Domácí Pribiňáček je skvělý, určitě je zdravější než ten kupovaný

    l
    ladouch

    Recept neznám, ale ráda ho zkusím.

    l
    lucik21

    Domácí pribiňák je moc dobrý

    p
    patricia077

    Já domácí pribiňák dělám, akorát místo šlehačky dávám vanilkový pudink..

    b
    Bobina1

    Jednoduchý a rychlý a samozřejmě dobrý.

    b
    Bobina1

    Domácí pribiňák – tak ten vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist