Domácí pizza s kečupem a sýrem
Droždí zalijeme trochou vlažné vody a přidáme lžičku cukru. Necháme tak 5min odstát dokud se neudělá kvásek. Do mísy nasypeme mouku, špetku soli, přidáme kvásek, hrnek vody a olej a pořádně promícháme. Vypracujeme vláčné ale ne moc řídké těsto, které necháme tak...
Domáci pizzu si také občas doma upečeme, hlavně, když potřebuji zužitkovat zbytky z lednice.
pizza je vlastně směs všeho co máme rádi , ale základ je dobré těsto !
pizzu moc ráda nemám, možná je to tím že domácí pizzu nám dělala babička a to byla spíš buchta z kynutého těsto, fuj, tohle by mohlo být mnohem lepší
Zajímavý tip na dobré jídlo, určitě stojí za to vyzkoušet, když bude mít úspěch možná se pak k němu budeme vracet :-)) pizzu my máme moc rádi.
koukám, 3 plechy, 3 osoby….to sní každej plech ?…
těsto v pekárně , stačí mi z poloviční dávky, to jde ne ?