Domácí pečenáče s cibulkou
1. Filety osolíme opepříme a obalíme nejprve ve vejíčku a pak teprve v mouce. Opatrně usmažíme a necháme schladnout. 2. Mezitím si připravíme nálev: Vodu, ocet, vegetu, cukr, magi, koření a cibuli nakrájenou na kolečka necháme přejít varem (cca 3 minuty na mírném ohni)....
tenhle recept vypadá dost lákavě , mohla bych vyzkoušet
Pecenace mam moc rada, vetsinou je kupuji,ale recept i nalev vypada skvele tak si je vyzkousim udelat doma.
Doporučuji vyzkoušet v naší rodině velmi oblíbené.
vypadá to lákavě – nakládám utopence a tohle bych mohla taky zkusit !
Mňam, ryby mám moc ráda ve všech podobách. Nejraději bych je udělala na víkend.
Jsou vynikající, nikdy jsem je nezkoušela udělat ,ale skutečně výroba je rychlá a chut je výborná, doporučuji.
mám ráda, ale vždy si je kupuji, doma si je udělat mě ještě nenapadlo
Tak pecenace uz jsme nedelali nekolik let,ale ja je mam osobne moc rada. Bezva nalev.
mňamka;)
určitě vyzkouším