Domácí pečenáče s cibulkou

1. Filety osolíme opepříme a obalíme nejprve ve vejíčku a pak teprve v mouce. Opatrně usmažíme a necháme schladnout. 2. Mezitím si připravíme nálev: Vodu, ocet, vegetu, cukr, magi, koření a cibuli nakrájenou na kolečka necháme přejít varem (cca 3 minuty na mírném ohni)....

Diskuze

10 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept vypadá dost lákavě , mohla bych vyzkoušet

    j
    jitkaji

    Pecenace mam moc rada, vetsinou je kupuji,ale recept i nalev vypada skvele tak si je vyzkousim udelat doma.

    l
    ladouch

    Doporučuji vyzkoušet v naší rodině velmi oblíbené.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to lákavě – nakládám utopence a tohle bych mohla taky zkusit !

    1
    11789

    Mňam, ryby mám moc ráda ve všech podobách. Nejraději bych je udělala na víkend.

    i
    inakub

    Jsou vynikající, nikdy jsem je nezkoušela udělat ,ale skutečně výroba je rychlá a chut je výborná, doporučuji.

    p
    puntik

    mám ráda, ale vždy si je kupuji, doma si je udělat mě ještě nenapadlo

    m
    maruskaji

    Tak pecenace uz jsme nedelali nekolik let,ale ja je mam osobne moc rada. Bezva nalev.

    c
    cukratkoo15

    mňamka;)

    a
    aknela11

    určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist