pa-tika.jpg

Domácí paštika

Maso a játra nakrájet na větší kousky a společně upéct..nechat vychladnout. Pak vše namixovat – přidat koňak, vejce, smetanu a znovu mixovat. Dochutit solí, pepřem. Forma – nejlépe srnčí hřbet, se vyloží alobalem a na něj naklademe anglickou slaninu. Aranžmá jídla na talíři – velká...

Diskuze

11 komentářů

    m
    martinnatr

    domácí paštiku jsem nedělala, vyzkouším

    g
    glady

    Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.

    x
    xxkouckaxx

    domácí paštika na chleba toust i houstičku – páni , dala bych si trošičku 🙂 !

    l
    lucik21

    sestra dělala takovou paštiku a hned zmizela

    l
    ladouch

    Ještě jsem jí nikdy nezkoušela, ale podle tohoto receptu to vypadá jednoduše, díky za recept.

    h
    helenadon

    podobnou paštiku dělám a je opravdu vynikající

    k
    krockovapavla

    Z obchodu paštiky vůbec nekupuji a taky si doma děláme domácí. Doporučuju:)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist