Domácí paštika
Maso a játra nakrájet na větší kousky a společně upéct..nechat vychladnout. Pak vše namixovat – přidat koňak, vejce, smetanu a znovu mixovat. Dochutit solí, pepřem. Forma – nejlépe srnčí hřbet, se vyloží alobalem a na něj naklademe anglickou slaninu. Aranžmá jídla na talíři – velká...
domácí paštiku jsem nedělala, vyzkouším
Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.
domácí paštika na chleba toust i houstičku – páni , dala bych si trošičku 🙂 !
sestra dělala takovou paštiku a hned zmizela
Ještě jsem jí nikdy nezkoušela, ale podle tohoto receptu to vypadá jednoduše, díky za recept.
podobnou paštiku dělám a je opravdu vynikající
Z obchodu paštiky vůbec nekupuji a taky si doma děláme domácí. Doporučuju:)