domaci-pastika.jpg

Domácí paštika z bůčku a jater

Bůček i játra vcelku opepřete a rozložte do pekáčku (nesolte je!) spolu s oloupanou cibulí pokrájenou na osminky a přidejte polovinu sádla. Za občasného podlití vodou a otočení vše upečte, dejte přitom pozor, aby kousky při pečení neosychaly, hlavně játra. Měkoučké maso i játra pak nahrubo...

Diskuze

4 komentáře

    p
    pepina

    Ještě jse žádnou paštiku nikdy nedělala.

    j
    jankac

    Domácí paštika z bůčku a jater, by sa mi asi nechcelo s tým zaoberať.

    m
    magic11

    vypadá dobře vyzkouším a kdyžtak zavařím do sklenic na dovolenou, v nouzi jako když najdeš 🙂

    l
    lucik21

    Domácí paštiku z bůčku a jater vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist