Domácí ochucená másla s bylinkami

Máslo rozetřeme s pochutinou, kterou jsme si připravili a mažeme na čerstvé pečivo. Já osobně nejraději používám mořskou sůl s bylinkami a česnekem. DOBRŮTKA!!!

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Ochucená másla nerobievam doma.

    x
    xxkouckaxx

    Pár bylinek, sůl anebo česnek a neobyčejná sváča je na světě – zajímavý nápad !

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    z
    Zuzana2403

    Domácí ochucená másla nás nejen vyjdou levněji, ale více, co si do nich dáme a jsou výborná na grilovaná masa.

    v
    viwi

    prima tip na vylepšení „obyčejného másla“

    l
    lenatrunda

    super tip,jé občas koupím slané máslo,ale je dost drahé

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist