Domácí ochucená másla s bylinkami
Máslo rozetřeme s pochutinou, kterou jsme si připravili a mažeme na čerstvé pečivo. Já osobně nejraději používám mořskou sůl s bylinkami a česnekem. DOBRŮTKA!!!
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Máslo rozetřeme s pochutinou, kterou jsme si připravili a mažeme na čerstvé pečivo. Já osobně nejraději používám mořskou sůl s bylinkami a česnekem. DOBRŮTKA!!!
Ochucená másla nerobievam doma.
Pár bylinek, sůl anebo česnek a neobyčejná sváča je na světě – zajímavý nápad !
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Domácí ochucená másla nás nejen vyjdou levněji, ale více, co si do nich dáme a jsou výborná na grilovaná masa.
prima tip na vylepšení „obyčejného másla“
super tip,jé občas koupím slané máslo,ale je dost drahé