med-352x198.jpg

Domácí med ze sedmikrásek

Natrhané květy sedmikrásek propláchneme studenou vodou. Vložíme je do hrnce a přidáme nakrájené citróny bez kůry a peciček. Zalijeme vodou a necháme 24 hodin vyluhovat. Druhý den do cedníku dáme plátno a scedíme. Do výluhu přidáme cukr a vaříme na mírném ohni do zhoustnutí, občas promícháme....

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Domácí med ze sedmikrásek som ešte nerobila, robím len z pampelišiek, a mám ho riedky.

    s
    Stanislav Brázdil

    Domácí med ze sedmikrásek jsem ještě nejedl.

    s
    sumka55

    taky jsem dělala med z pampelišek, sběr sedmikrásek musí být náročný

    b
    bobina1

    Domácí med ze sedmikrásek jsem ještě nedělala. Jen z pampelišek.

    nova2

    O medu ze sedmikrásek jsem ještě nikdy neslyšela. Nasbírat 500 g bude asi i dost náročné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist