Domácí med ze sedmikrásek

Suroviny

květy sedmikrásek

500 g

citróny

2 ks

cukr

750 g

voda

250 ml

Postup přípravy:

Natrhané květy sedmikrásek propláchneme studenou vodou. Vložíme je do hrnce a přidáme nakrájené citróny bez kůry a peciček. Zalijeme vodou a necháme 24 hodin vyluhovat. Druhý den do cedníku dáme plátno a scedíme. Do výluhu přidáme cukr a vaříme na mírném ohni do zhoustnutí, občas promícháme. Horké plníme do skleniček, uzavřeme a uskladníme na zimní období.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.6.2017 2:00| autor: Jana Csakvaryová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist