Domácí med ze sedmikrásek

Suroviny

květy sedmikrásek
500 g
citróny
2 ks
cukr
750 g
voda
250 ml

Postup přípravy:

Natrhané květy sedmikrásek propláchneme studenou vodou. Vložíme je do hrnce a přidáme nakrájené citróny bez kůry a peciček. Zalijeme vodou a necháme 24 hodin vyluhovat. Druhý den do cedníku dáme plátno a scedíme. Do výluhu přidáme cukr a vaříme na mírném ohni do zhoustnutí, občas promícháme. Horké plníme do skleniček, uzavřeme a uskladníme na zimní období.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.6.2017 2:00| autor: Jana Csakvaryová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist