maslo-352x198.jpg

Domácí máslo s petželkou

Změklé máslo utřeme s trochou soli, ostatní suroviny velmi jemně nasekáme a smícháme s máslem. Necháme v ledničce řádně vychladit.

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    vypadá to krásně a určitě to bude dobré

    k
    krockovapavla

    Takováto domácí másla jsou výborný nápad, jsou velmi zdravé a hlavně chutné:) Taky je doma dělávám.

    d
    Daniela76

    Máslo s bylinkami je určitě výborný nápad,ale zase bych nedávala tu okurku.Stačily by mi jen ty bylinky.

    l
    ladouch

    Zase něco jiného, s okurkou to může být dobré.

    l
    lidka2

    V tom másle mi moc nesedí okurka, to jsem ještě nezkoušela a ani by mě to ve spojitosti s bylinkami nenapadlo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist