maslo.jpg

Domácí máslo s petželkou

Změklé máslo utřeme s trochou soli, ostatní suroviny velmi jemně nasekáme a smícháme s máslem. Necháme v ledničce řádně vychladit.

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    vypadá to krásně a určitě to bude dobré

    k
    krockovapavla

    Takováto domácí másla jsou výborný nápad, jsou velmi zdravé a hlavně chutné:) Taky je doma dělávám.

    d
    Daniela76

    Máslo s bylinkami je určitě výborný nápad,ale zase bych nedávala tu okurku.Stačily by mi jen ty bylinky.

    l
    ladouch

    Zase něco jiného, s okurkou to může být dobré.

    l
    lidka2

    V tom másle mi moc nesedí okurka, to jsem ještě nezkoušela a ani by mě to ve spojitosti s bylinkami nenapadlo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist