Domácí máslo s petželkou
Změklé máslo utřeme s trochou soli, ostatní suroviny velmi jemně nasekáme a smícháme s máslem. Necháme v ledničce řádně vychladit.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Změklé máslo utřeme s trochou soli, ostatní suroviny velmi jemně nasekáme a smícháme s máslem. Necháme v ledničce řádně vychladit.
vypadá to krásně a určitě to bude dobré
Takováto domácí másla jsou výborný nápad, jsou velmi zdravé a hlavně chutné:) Taky je doma dělávám.
Máslo s bylinkami je určitě výborný nápad,ale zase bych nedávala tu okurku.Stačily by mi jen ty bylinky.
Zase něco jiného, s okurkou to může být dobré.
V tom másle mi moc nesedí okurka, to jsem ještě nezkoušela a ani by mě to ve spojitosti s bylinkami nenapadlo.