majoneza.jpg

Domácí majonéza

Pečlivě vyšleháme žloutky, přidáme sůl a po kapkách za stálého míchání přidáváme i olivový olej a citrónovou šťávu. Touto majonézou poléváme salát těsně před podáváním.

Diskuze

12 komentářů

    g
    glady

    není nad domácí majonézu, také dělávám

    m
    martinnatr

    domácí majonézu jsem nikdy nezkoušela

    l
    ladouch

    Olivový olej nám nechutná, žádný, takže zkusím se slunečnicovým.

    Zdena

    Do domácí majonézy nikdy nedávejte olivový olej, je to potom hořké a vůbec né dobré! Autor receptu to určitě v praxi nedělal, jinak by to věděl!

    v
    viki11

    Dobrý tip.

    b
    Bobina1

    Určitě tuto majonézu vyzkouším.

    l
    lucik21

    mám recept na majonézu bez žloutků a je moc dobrá

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist