majoneza-vajicka-pazitka-salat.jpg

Domácí majonéza se žloutky

Majonéza je nevařená omáčka připravená z oleje, žloutků, octu a šťávy z citronu. K přípravě používáme mísu ze skla nebo porcelánu a dřevěnou vařečku. Při použití kovových pomůcek by se nám majonéza dobře nesmíchala. Majonéza z kukuřičného oleje je velmi lehká, ale s olivovým olejem je chutnější....

Diskuze

3 komentáře

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, zkusím ho a určitě to bude dobré.

    Adam

    Rád bych si ji udělal, ale ještě nikdy se mi to nepovedlo. Všichni se tváří, jak je to jednoduché, ale já šlehám půl hodiny a pořád je to tekuté. Přidal jsem olej a nic – prostě nehoustne… A to, co dělám špatně, mi nikdo neporadí… :(, jen všichni papouškují, jak je domácí lepší než koupená (strašný objev!)

    z
    Zuzana2403

    Domácí majonéza je výborná, ale skutečně se musí dodržet všechny rady, jinak se nám nepovede.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist