Domácí majonéza se smetanou
Ve smetaně rozšleháme žloutky se solamylem a ve vodní lázni mícháme do zhoustnutí. Odstavíme, vmícháme máslo a ochutíme octem (citrónem) a solí. Foto zdroj: profimedia.cz
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Ve smetaně rozšleháme žloutky se solamylem a ve vodní lázni mícháme do zhoustnutí. Odstavíme, vmícháme máslo a ochutíme octem (citrónem) a solí. Foto zdroj: profimedia.cz
Určite vyskúšam.
Určitě zdravější varianta, vyzkouším.
Zajímavé, urcite vyzkouším co nejdřív