domaci-liker.jpg

Domácí likér se zázvorem

Nejdříve připravíme jablečno-zázvorový extrakt: zázvor omyjeme, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. 700 ml čisté jablečné šťávy zahřejeme na 75 °C a zázvor rozmixujeme. Přimícháme kvasnicové pivo a ještě teplotu udržujeme asi 15 minut. Pomalu směs necháme vychladnout na 40 °C, pak přidáme...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Domácí likér ma trochu prekvapil ingredenciami, ale rada by som ho okúsila, som zvedavá na jeho chuť.

    v
    viki11

    Domácí likér je zajímavý míchaný nápoj. Ještě jsem se s ním nesetkala. Zaráží mne to kvasnicové pivo.

    a
    anetkaaa

    Já určitě vyzkouším. Budeme mít oslavu tak jsem zvědavá jak bude chutnat 🙂

    l
    lucik21

    Domácí likér vypadá zajímavě

    b
    Bobina1

    Domácí likér mne neláká.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist