kynuty-knedlik.jpg

Domácí kynutý knedlík z rohlíků

Do mísy dáme, mouku, vejce, nakrájený rohlík a osolíme. Ve vlažném mléce necháme vykynout kvásek a přidáme do těsta. Vytvoříme těsto, které podle potřeby ředíme dalším vlažným mlékem. Těsto necháme vykynout na teplém místě. Pak z něj tvoříme šišky, které vaříme v osolené vodě...

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    knedlík dělám hrnkový, tenhle taky zkusím

    g
    glady

    Vypadá to zajímavě. Určitě tento recept vyzkouším.

    d
    Daimon

    Také jsem zastáncem jedině domacích knedlíků, jsem nesrovnatelně lepší 🙂

    d
    Daniela76

    Domácí knedlík dělávám doma,mám na něj hrnkový postup a dělám ho v mikrovlnce.

    l
    lucik21

    já knedlíky moc nemusím,ale domácí si dám

    b
    Bobina1

    Domácím knedlíkům se kupovaný nevyrovná.

    l
    ladouch

    Jiné než domácí knedlíky nejíme, dělám je už celá léta.

    l
    lidka2

    dělám už léta a ráda. Dokonce se mi povedl i ten úplně první 🙂

    k
    krockovapavla

    Ještě nikdy jsem knedlík nezkoušela, tak třeba mě to inspiruje tento recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist